PitopalveluMuru Logo Musta

Kakut

“Ajattelin, ettei ole kiellettyjä tai sallittuja herkkuja. On vain ihania hyvän mielen makuja, jotain kaunista, jotain mikä tuottaa iloa.”

Pitopalvelu Murun uniikit kakut valmistetaan käsityönä pohjasta pintaan.

Täytteissä maistuvat runsaalla kädellä käytetyt kotimaiset, usein kokonaisetkin marjat, pirskahtelevan kirpeät sitrukset ja muut raikkaat hedelmät, täyteläinen suklaa tai itse keitetty kinuski, toisinaan yllättävä yrttikin. Marjat ja hedelmät yhdistyvät kerma-tuorejuustopohjaisiin mousseihin, jotka hyydytetään useimmiten liivatteella. Suklaamousseissa liivatetta ei käytetä. Täytekakkujen kuorrutteina käytämme vispikermaa, omaa kinuskiamme, marenki- tai tuorejuusto-voikreemiä tai suklaaganachea kakusta ja toiveista riippuen.

Kakuissamme käytettävät maitotuotteet ovat kotimaisia ja tuorejuustona käytämme Valion pastöroituja Viola-tuorejuustoja. Myös leivonnassa käytämme luomukananmunia. Vegaanisissa kakuissa käytämme useimmiten kaurapohjaisia tuotteita lehmänmaitopohjaisten tilalla. Gluteenittomissa kakuissa/leivonnaisissa käytössä ovat Virtasalmen Viljatuotteen jauhoseokset.

Gluteenittomat tai vegaaniset (myös maidoton, munaton) +5,00€/kakku. Vegaanisiksi kakuiksi suosittelemme erityisesti suklaa- ja porkkanatäytekakkuja.

Yksilölliset, meidän tyylisemme koristelut syntyvät syötäväksi kasvatetuista kukista, yrteistä ja marjoista, myös oman puutarhan antimista sekä ihanista herkkusuklaista ja sokerihelmistä. Elintarvikevärejä käytämme harkiten, esim. kreemikuorrutettamme ei automaattisesti värjätä valkoisemmaksi. Emme käytä kakkuihimme tai niiden koristeisiin sokeri- tms. massoja, leikkokukiksi kasvatettuja kukkia tai tekijänoikeuksien ja tavaramerkkien suojaamia kuvia tai hahmoja.

Kakkuesittelyjen yhteydessä olevista makuvaihtoehdoista löydät valmiiksi mietityt herkulliset yhdistelmät, mutta aina voit kysyä muitakin toiveidesi mukaan.

KERMA- JA KINUSKITÄYTEKAKUT
KERMA- JA KINUSKITÄYTEKAKUT
  • 10 hlö
    48,00€
  • 15 hlö
    68,00€
  • 20 hlö
    85,00€
  • YHDESSÄ IHANIA:
  • Vadelma-kahvikinuski
  • Puolukka-kinuski-omena
  • Mansikkapehmis-minttutoffee
  • Vadelma-passion-sitruuna
  • Mustikka-laventeli-sitruuna
  • Kesäsesongin herkku: Tuore mansikka-raparperi-vanilja

Oman keittiön sokerikakkupohja täytetään runsaasti raikkailla marjoilla yhdistettynä kerma-tuorejuusto-mousseihin. Lisätään vähän kinuskia tai ehkä ripaus pirteää sitrusta. Kuorrutetaan aidolla kermavaahdolla ja itse keitetyllä kinuskilla. Kerma- ja kreemikakkujen makuyhdistelmiä voi valita kumpaankin kakkuun.

KREEMIKUORRUTEKAKUT
KREEMIKUORRUTEKAKUT
  • 10 hlö
    62,00€
  • 15 hlö
    85,00€
  • 20 hlö
    110,00€
  • YHDESSÄ IHANIA:
  • Vadelma-suolakinuski-sitruuna
  • Siniset marjat-limetti
  • Appelsiini-kaneli-suklaatryffeli
  • Vadelma-punaherukka-ruusu
  • Kesäsesongin herkku: Tuore mansikka-minttu-limetti
Vaalea sokerikakkupohja tai tumma suklaapohja, raikkaan marjaisat täytteet ja pinnassa silkinpehmeää marenkivoikreemiä. Kreemikuorrutteiset kakut ovat perinteisiä täytekakkuja hieman kapeampia ja korkeampia. Niiden pintaan voi sipaista vähän väriäkin tai laittaa suklaan tai kinuskin valumaan pinnalta reunoille. Kreemi- ja kermakakkujen makuyhdistelmiä voi valita kumpaankin kakkuun.
SUKLAATÄYTEKAKUT
SUKLAATÄYTEKAKUT
  • 10 hlö
    62,00€
  • 15 hlö
    85,00€
  • 20 hlö
    110,00€
  • YHDESSÄ IHANIA:
  • Mustaherukka-vadelma-vanilja
  • Mokkasuklaa-vadelma-ruusu
  • Kinuski-pähkinä
  • Kirsikka-keksimuru
  • Kesäkauden herkku: Tuore mansikka-minttusuklaa

Tumma, mehevän suklainen kakkupohja, välissä suklaamoussea marjoilla, vaaleaa marjamoussetäytettä tai jotain kinuskisen makeaa. Överiherkkua tai raikkaan täyteläistä, mikä parhaiten tilanteeseen sopii!  Kaiken kruunaa runsas suklaaganachekuorrute tai halutessa sileä suklaakreemi ehkäpä suklaavalumalla.

PORKKANATÄYTEKAKUT
PORKKANATÄYTEKAKUT
  • 10 hlö
    52,00€
  • 15 hlö
    70,00€
  • 20 hlö
    92,00€
  • YHDESSÄ IHANIA:
  • Puolukka-vanilja
  • Tyrni-vanilja
  • Passion-sitruuna
  • Kesäkauden herkku: Tuore vadelma-sitruuna
Erityisesti syksyn tai kevään ihanin herkkukakku, maistuu kyllä koska vaan! Makean mausteinen porkkanakakkupohja, täytteenä ja kuorrutteena tuorejuusto-voikreemi jollain pirskahtelevan raikkaalla yllätyksellä. Rustiikkinen ulkoasu antaa kerrosten kuultaa kuorrutteen läpi.
MOUSSEKAKUT
MOUSSEKAKUT
  • 10 hlö
    54,00€
  • 15 hlö
    75,00€
  • YHDESSÄ IHANIA:
  • Mustaherukka-suklaa
  • Vadelma-punaherukka-kinuski
  • Mango-passion-kookos
  • Satokauden herkku: Kirsikka-vanilja
Kakun makuun sopivan keksipohjan päällä kaksi suussa sulavan ylellistä moussekerrosta. Ylempi italialaisen marenkivaahdon pehmentämää raikasta marjaa tai hedelmää, alempi juustokakkumaista kinuskia, suklaata tai kookosta. Moussekakkuun sopii parhaiten hieman kirpeämmät marjat!
KUPPIKAKUT
KUPPIKAKUT
  • Minit (minimitilaus 10kpl/maku)
    1,90€/kpl
  • Maxit (minimitilaus 6kpl/maku)
    3,50€/kpl
  • YHDESSÄ IHANIA:
  • Vadelma-sitruuna
  • Mustikka-kardemumma
  • Porkkana-vanilja
  • Puolukka-kinuski
  • Minttu ja suklaa
  • Kahvi ja suklaa
Pieniä suupaloja tai vähän isompia leivoksia kahvipöydän täydennykseksi tai pääosan esittäjäksi. Pehmeän makeat kuppikakut kuorrutetaan silkkisellä marenkivoikreemillä, jota voidaan maustaa kuppikakun makuun sopivaksi. Myös kuppikakuissa maistuvat kotimaiset marjat, suklaa, sitrukset, kinuski...
NEW YORKIN JUUSTOKAKKU
NEW YORKIN JUUSTOKAKKU
  • 10 hlö
    55,00€
Klassikkokakku Amerikan malliin! Sitruunalla ja vaniljalla maustettu, digestivekeksi-pohjainen paistettu juustokakku. Tarjoillaan marjakastikkeen tai kesäaikaan tuoreiden marjojen kanssa.
VOILEIPÄKAKUT
VOILEIPÄKAKUT
  • KINKKU tai KALKKUNA
  • 10 hlö
    75,00€
  • 15 hlö
    100,00€
  • 20 hlö
    120,00€
  • SAVULOHI tai PORO
  • 10 hlö
    80,00€
  • 15 hlö
    115,00€
  • 20 hlö
    135,00€
  • PUNAJUURI-VUOHENJUUSTO (saatavana myös Mö-chavrella) tai SAVUPORKKANA (porkkala)
  • 10 hlö
    75,00€
  • 15 hlö
    100,00€
  • 20 hlö
    120,00€
Mehevän raikkaissa voileipäkakuissa leipänä käytetään vaaleaa vuokaleipää ja perunalimppua. Täytteiden pohjana toimii maustetut tuorejuustot joiden sekaan laitetaan maun mukaan esim. itse savustettua kirjolohta, lähipalvikinkkua tai pyöräytetään fetan kanssa mousseksi. Voileipäkakut kuorrutetaan tuorejuustolla tai vegaanisesti esim. hummuksella ja koristellaan yksinkertaisen somasti kasviksilla, versoilla ja yrteillä.
SUOLAISET PIIRAKAT
SUOLAISET PIIRAKAT
  • HUNAJAPORKKANA-FETA tai PUNAJUURI-VUOHENJUUSTO tai KANA-AURINKOKUIVATTU TOMAATTI
  • Pyöreä n. 10 hlö
    38,00€
  • Pelti 24-36 palaa
    76,00€
  • PORO-PEKONI tai LÄMMINSAVULOHI-PURJO
  • Pyöreä n. 10 hlö
    42,00€
  • Pelti 24-36 palaa
    84,00€
Monen tilanteen maistuvat suolaiset piirakat tehdään sekoitettuun kauravoitaikinapohjaan, joka on gluteeniton. Runsaasti täytteitä ja mietittyjä makuja, päällä juustokermaviilikuorrutus.