PitopalveluMuru Logo Musta

Yhteystiedot

Olen ravintolakokki, joka oppi taikinoiden teot mummun keittiössä, ja jolle ruoka on enemmän kuin polttoainetta.

Työelämää olen kokenut jäätelökioskilta lounasravintolan ruuhkaan, muuta elämää marjametsästä nokkospuskaan. Oppia otan edelleen -kuuntelemalla, kokeilemalla, maistelemalla.

Yrittäjyyteni alkoi yhtäkkiä, ajatusten lennettyä jo pitkään, halusta tarjota ihmisille parempaa, ja halusta toteuttaa itse. Työtäni teen perinteitä kunnioittaen, uusia trendejä sivusilmällä vilkuillen, omalla raikkaalla otteellani – itseäni ja asiakasta kuunnellen.

Raaka-aineista olen tarkka -pitää olla kunnollista! Siksi kiitän kaikesta hyvästä, mikä tulee läheltä ja kunnioitan makuja, jotka saan kauempaa.

Sinulle haluan tarjota pienen elämyksen, palan ruokatarinaa. Hetken, jolloin ei tarvitse huolehtia, vaan saa nauttia; pöydän antimista, seurasta, tunnelmasta, elämästä.

 

– Maarit
  Puhelimitse saat yhteyden nopeimmin ja kätevimmin kysyäksesi tilauksiin liittyvistä asioista. Kyselyt ja tarjouspyynnöt voit laittaa suoraan sähköpostilla tai oheisen lomakkeen kautta. Tilaukset tarjouksineen ja sopimuksineen käsitellään sähköpostitse. Etenkin sesonkiaikoina sähköposteihin vastaamisaika on n.viikon, joten laitathan ajoissa postia tai soita.

  Huomioithan myös, että tilauskalenterimme ei täyty järjestyksessä ja tilauksia otetaan rajallinen määrä. Kesäkauden kalenteri täyttyy usein nopeasti kuukausiakin etukäteen. Viimeistä tilauspäivää emme tietylle ajankohdalle voi siis antaa, mutta aina voi kysyä kuinka kalenterissa tilaa olisi!

  Soita p. 040 834 3221

  Voit myös laittaa suoraan sähköpostia maarit@pitopalvelumuru.fi

  Osoite: Koivurinteentie 9, 39530 Kilvakkala

  Y-Tunnus: 2684521-2

  Yhteistyökumppanit