Kakut

“Ajattelin, ettei ole kiellettyjä tai sallittuja herkkuja. On vain ihania hyvän mielen makuja, jotain kaunista, jotain mikä tuottaa iloa.”

Pitopalvelu Murun uniikit kakut valmistetaan käsityönä pohjasta pintaan.

Täytteissä maistuvat runsaalla kädellä käytetyt kotimaiset, usein kokonaisetkin marjat, pirskahtelevan kirpeät sitrukset ja muut raikkaat hedelmät, täyteläinen suklaa tai itse keitetty kinuski, toisinaan yllättävä yrttikin. Marjat ja hedelmät yhdistyvät kerma-tuorejuustopohjaisiin mousseihin, jotka hyydytetään useimmiten liivatteella. Suklaamousseissa liivatetta ei käytetä. Täytekakkujen kuorrutteina käytämme vispikermaa, omaa kinuskiamme, marenki- tai tuorejuusto-voikreemiä tai suklaaganachea kakusta ja toiveista riippuen.

Kakuissamme käytettävät maitotuotteet ovat kotimaisia ja tuorejuustona käytämme Valion pastöroituja Viola-tuorejuustoja. Vegaanisissa kakuissa käytämme useimmiten kaurapohjaisia tuotteita lehmänmaitopohjaisten tilalla. Gluteenittomissa kakuissa/leivonnaisissa käytössä ovat Virtasalmen Viljatuotteen jauhoseokset. Myös leivonnassa käytämme luomukananmunia.

Yksilölliset, meidän tyylisemme koristelut syntyvät syötäväksi kasvatetuista kukista, yrteistä ja marjoista, myös oman puutarhan antimista sekä ihanista herkkusuklaista ja sokerihelmistä. Elintarvikevärejä käytämme harkiten, esim. kreemikuorrutettamme ei automaattisesti värjätä valkoisemmaksi. Emme käytä kakkuihimme tai niiden koristeisiin sokeri- tms. massoja, leikkokukiksi kasvatettuja kukkia tai tekijänoikeuksien ja tavaramerkkien suojaamia kuvia tai hahmoja.

Kakkuesittelyjen yhteydessä olevista makuvaihtoehdoista löydät valmiiksi mietityt herkulliset yhdistelmät, mutta aina voit kysyä muitakin toiveidesi mukaan.