Inspiraatiomenut

“Ajattelin vuoden kiertokulkua ja satokausien vaihtelua. Kaikkia upeita, ihania, raikkaita, herkullisia makuja.

Sellaisia joissa maistuu kevät, kesä, syksy tai talvi.”

 

Täältä löydät valmiita menujamme inspiraatioksi ja suunnitelmien tueksi. Voit poimia mieleisiä paloja omaan juhlatarjoiluusi tai tilata suoraan koko menun. Kuulemme myös mielellämme toiveet ja ajatukset ruokatarjoiluista, tilaisuuden tunnelmasta, väreistä, teemasta… Kaikesta, jonka pohjalta voimme suunnitella juuri Sinulle sopivan kokonaisuuden, myös erityisruokavaliot huomioiden. Satokausien tuoma vaihtelu näkyy ja maistuu ruuissamme, siksi inspiraatiomenut ovat vuodenajoittain nimetty.

Inspiraatiomenujen hintaan sisältyy leivät levitteineen (joko mainitut tai valinnan mukaan), ruokajuomiksi makuvesi ja marjamehu sekä kahvi ja tee maitoineen ja sokereineen. Myös kuljetus paikan päälle 30 kilometrin säteellä toimipaikastamme sisältyy menun hintaan. Menuhinnat koskevat vähintään 20 henkilön tilauksia. Voit kysyä tarjousta myös pienemmälle porukalle!

Kun haluat keskittyä tunnelmaan, ihmisiin ja rentoon juhlimiseen, voit huoletta jättää ruokien esillelaiton, tarjoilun, tiskin ynnä muut meidän huolehdittavaksemme. Palveluhintamme on 30,00€/tunti/työntekijä. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.