Ruokapöytään tehdään maistuvat tarjottavat omalla raikkaalla otteella, mutta perinteitä kunnioittaen. Ja hyvistä raaka-aineista tietysti. Tilaus suunnitellaan yhdessä kanssasi, toiveet ja erityisruokavaliot huomioiden. Käytän mieluusti sesongin mukaisia raaka-aineita, joten erityisesti salaateissa ja kasvisruuissa on vuodenaikojen mukanaan tuomaa vaihtelua.

Alta löytyy muutama esimerkkimenu, joista voit ottaa mieluisia paloja omaan juhlatarjoiluusi tai valita koko menun. Halutessa tietysti kakkukahvien kanssa tai muun jälkkärin kera.

Ja kun haluat keskittyä juhlaan, voit jättää kattauksen, tarjoilun, tiskit, keittiön siivouksen ynnä muun meidän huoleksemme.

Tarjouspyynnön ruuista ja muista herkuista sekä palvelusta voit jättää sähköpostitse tai soittamalla. Annan mielelläni lisätietoja ja tarvittaessa myös kasvokkain tapaaminen järjestyy.

ON ILO PALVELLA!

 

 

KEVÄÄN ILOA

- lämminsavustettua lohta ja tillivuolukermaa
- mango-avokadosalaattia
- vihreää feta-melonisalaattia villiyrteillä
- ylikypsää possunniskaa
- tummaa olutkastiketta
- uunipaahdettua bataattia ja perunaa
- ratatouille-kasvispaistosta

KESÄN RAIKASTA

- valkosipulisilakoita
- marinoituja Kyrösjärven muikkuja
- tillicoleslawta
- kesäisen hedelmäistä juustopähkinäsalaattia
- kesäkasvissalaattia
- tuoreilla yrteillä hunnutettua uunilohta
- keitettyjä tai marinoituja (uusia) perunoita
- tilli-sitruunajugurttikastiketta
- saaristolaislimppua ja voita

SYKSYN SATOA (onnistuu vegaanisena)

- siemennäkkäriä ja punajuurihummusta
- kirsikkatomaattia ja basilikaa
- vihreää salaattia hedelmillä ja pähkinöillä
-syysjuures-papusalaattia paahdetulla kvinoalla
- mantelijuustoa ja punaherukka-porkkanahilloketta
- paahdettua kukkakaalta, kurpitsaa ja metsäsieniä savusipulikastikkeessa
- timjamiperunoita

TALVEN KOTOISTA

- fenkolilla maustettua graavilohta
- ruisnappeja savulohitäytteellä
- vihreää leipäjuusto-karpalosalaattia
- paahdettua juures-omenasalaattia
- punaviinipataa paikallisesta luomunaudasta
- keitettyjä perunoita tai perunamuusia
- puolukkasurvosta

LÄMPÖISTÄ

- kermaista kalakeittoa kotimaisesta kirjolohesta ja Kyrösjärven kuhasta
tai
- pehmeän maukasta maa-artisokkakeittoa
- käsintehtyjä luomurukiisia sulhaspiirakoita ja munavoita
- Murun kauraspelttisämpylöitä ja paikallista ruisleipää
- juustotarjotin

HAUSKANPITOA

- nyhtöpossua
- Murun hampurilaissämpylöitä
- pekoni-punakaalicoleslawta
- kirkasta perunasalaattia
- vihreää salaattia
- kurkkurelissiä
- tomaattihilloketta
- valkosipulimajoneesia