Ruokapöytään tehdään maistuvat tarjottavat omalla raikkaalla otteella, mutta perinteitä kunnioittaen. Ja hyvistä raaka-aineista tietysti. Tilaus suunnitellaan yhdessä kanssasi, toiveet ja erityisruokavaliot huomioiden. Käytän mieluusti sesongin mukaisia raaka-aineita, joten erityisesti salaateissa ja kasvisruuissa on vuodenaikojen mukanaan tuomaa vaihtelua.

Alta löytyy muutama esimerkkimenu, joista voit ottaa mieluisia paloja omaan juhlatarjoiluusi tai valita koko menun. Halutessa tietysti kakkukahvien kanssa tai muun jälkkärin kera.

Ja kun haluat keskittyä juhlaan, voit jättää kattauksen, tarjoilun, tiskit, keittiön siivouksen ynnä muun meidän huoleksemme.

Tarjouspyynnön ruuista ja muista herkuista sekä palvelusta voit jättää sähköpostitse tai soittamalla. Annan mielelläni lisätietoja ja tarvittaessa myös kasvokkain tapaaminen järjestyy.

ON ILO PALVELLA!

 

 

KEVÄTRAIKASTA

- vihreää salaattia melonilla ja villiyrteillä, raparperivinegrettiä
- tomaatti-feta-bulgursalaattia
- varhaiskaali-tillicoleslawta
- Välimeren lihapullia ja tsatsikia
- rosmariini-limelohta
- perunafenkoligratiinia
- viinirypälefocacciaa ja tapenadehummusta

KESÄILOA

- lämminsavustettua lohta ja tillismetanaa
- kylmäsavulohi-perunasalaattia
- vihreää, hedelmäistä juusto-pähkinäsalaattia ja vadelmavinegrettiä
- kirsikkatomaattia, mozzarellaa ja basilikaa
- ylikypsää viljapossunniskaa ja tummaa savusipulikastiketta
- ratatouille-kasvishöystöä
- timjamiperunoita
- maalaisleipää ja luomuruisleipää, voita

KESÄVIHREÄÄ

- vihreää kesäsadon salaattia
- paahdettua porkkana-linssisalaattia
- panzanella-salaattia nektariinilla
- kolmen kaalin coleslawta
- porkkana-härkäpapupyöryköitä ja minttu-kaurafraichekastiketta
- ratatouille-kasvishöystöä
- uusia perunoita
- maalaispatonkia ja yrttivoita

SYKSYSATOA

- vihreää salaattia kreikkalaisittain
- paahdettua punajuuri-linssi-savutofusalaattia
- yrttipesto-perunasalaattia
- kokonaisena paahdettua kukkakaalta dukkahilla ja voipapuhöystöä
- paahdettua myskikurpitsaa
- metsäsieniohrattoa
- siemennäkkäriä ja maalaisleipää, tomaattihummusta

SYKSYVÄRIÄ

- vihreää päärynäjuustosalaattia ja puolukkavinegrettiä
- sadonkorjuun perunasalaattia juureksilla ja omenalla
- metsäsienisalaattia
- maalaiskanapataa kevyesti Lyonin tapaan
- porkkanaspelttiä
- sesamporkkanoita
- kaurasämpylöitä ja voita

TALVITUNNELMAA

- mustikkagraavattua lohta ja marinoitua fenkolia
- lämminsavustettua lohta
- vihreitä versoja, kirsikkatomaattia ja basilikavinegrettiä
- paahdettua punajuurta, sinihomejuustoa, hunajapähkinää
- caesarsalaattia maalaiskanalla
- punaviinipataa paikallisesta luomunaudanlihasta
- keltaisia uunijuureksia
- keitettyjä perunoita
- saaristolaisleipää ja voita

MUITA MUKAVIA

Joskus riittää vähän vähempikin, mutta maukkaudesta ja huolella valmistetusta ei tarvitse tinkiä. Tästä joitain vaihtoehtoja simppelimpään syömiseen:
- suolaista piirakkaa, vaikka paria erilaista, raikasta vihreää salaattia sekä täyttävämpää peruna- tai pastasalaattia
- kermaista kalakeittoa, samettista maa-artisokkakeittoa vai oikeata, aitoa lihasoppaa luomulihasta? Kaveriksi käsin tehtyjä sulhaspiirakoita munavoilla.
- lasagnea moneen makuun itse tehdyllä pastalla. Lisäksi sesongin maistuvinta salaattia ja tuoretta leipää
- pitaleipiä, nyhtölihaa ja samaan pakettiin vähän salsaa, coleslawta, tsatsikia..?