Ruokapöytään tehdään maistuvat tarjottavat omalla raikkaalla otteella, mutta perinteitä kunnioittaen. Ja hyvistä raaka-aineista tietysti. Tilaus suunnitellaan yhdessä kanssasi, toiveet ja erityisruokavaliot huomioiden. Käytän mieluusti sesongin mukaisia raaka-aineita, joten erityisesti salaateissa ja kasvisruuissa on vuodenaikojen mukanaan tuomaa vaihtelua.

Alta löytyy muutama esimerkkimenu, joista voit ottaa mieluisia paloja omaan juhlatarjoiluusi tai valita koko menun. Halutessa tietysti kakkukahvien kanssa tai muun jälkkärin kera.

Ja kun haluat keskittyä juhlaan, voit jättää kattauksen, tarjoilun, tiskit, keittiön siivouksen ynnä muun meidän huoleksemme.

Tarjouspyynnön ruuista ja muista herkuista sekä palvelusta voit jättää sähköpostitse tai soittamalla. Annan mielelläni lisätietoja ja tarvittaessa myös kasvokkain tapaaminen järjestyy.

ON ILO PALVELLA!

 

 

KEVÄTRAIKASTA

Vihreää salaattia melonilla ja villiyrteillä, raparperivinegrettiä
Tomaatti-feta-bulgursalaattia
Varhaiskaali-tillicoleslawta
Kuhacevicheä ja mangoa
Välimeren lihapullia ja tsatsikia
Rosmariini-limelohta
Perunafenkoligratiinia
Viinirypälefocacciaa ja tapenadehummusta

KESÄILOA

Lämminsavustettua lohta ja tillismetanaa
Kylmäsavulohi-perunasalaattia
Vihreää, hedelmäistä juusto-pähkinäsalaattia ja vadelmavinegrettiä
Kirsikkatomaattia, mozzarellaa ja basilikaa
Ylikypsää viljapossunniskaa ja tummaa savusipulikastiketta
Ratatouille-kasvishöystöä
Timjamiperunoita
Maalaisleipää ja luomuruisleipää, voita

KESÄVIHREÄÄ

Vihreää kesäsadon salaattia
Porkkana-kikhernesalaattia
Panzanella-salaattia nektariinilla
Kolmen kaalin coleslawta
Porkkana-härkäpapupyöryköitä ja minttu-kaurafraichekastiketta
Sipulipiirasta
Ratatouille-kasvishöystöä
Uusia perunoita
Maalaispatonkia, yrttilevitettä ja tomaattihummusta

SYKSYSATOA

Vihreää mantelifetasalaattia
Paahdettua punajuuri-linssi-savutofusalaattia
Yrttipesto-perunasalaattia
Kokonaisena paahdettua kukkakaalta dukkahilla ja voipapuhöystöä
Paahdettua myskikurpitsaa
Metsäsieniohrattoa
Siemennäkkäriä ja maalaisleipää, porkkanahummusta

SYKSYVÄRIÄ

Vihreää päärynäjuustosalaattia ja puolukkavinegrettiä
Sadonkorjuun perunasalaattia juureksilla ja omenalla
Metsäsienisalaattia
Maalaiskanapataa kevyesti Lyonin tapaan
Porkkanaspelttiä
Sesamporkkanoita
Kaurasämpylöitä ja voita

TALVITUNNELMAA

Mustikkagraavattua lohta ja marinoitua fenkolia
Lämminsavustettua lohta
Vihreitä versoja, kirsikkatomaattia ja basilikavinegrettiä
Paahdettua punajuurta, sinihomejuustoa, hunajapähkinää
Caesarsalaattia maalaiskanalla
Punaviinipataa paikallisesta luomunaudanlihasta
Keltaisia uunijuureksia
Keitettyjä perunoita
Saaristolaisleipää ja voita

MUITA MUKAVIA

Joskus riittää vähän vähempikin, mutta maukkaudesta ja huolella valmistetusta ei tarvitse tinkiä. Tästä joitain vaihtoehtoja simppelimpään syömiseen:
Suolaista piirakkaa, vaikka paria erilaista, raikasta vihreää salaattia sekä täyttävämpää peruna- tai pastasalaattia
Kermaista kalakeittoa, samettista maa-artisokkakeittoa vai oikeata, aitoa lihasoppaa luomulihasta? Kaveriksi käsin tehtyjä sulhaspiirakoita munavoilla.
Lasagnea moneen makuun itse tehdyllä pastalla. Lisäksi sesongin maistuvinta salaattia ja tuoretta leipää
Pitaleipiä, nyhtölihaa ja samaan pakettiin vähän salsaa, coleslawta, tsatsikia..?