Kahvipöydän suolaiset ja makeat valmistetaan itse käsityönä, moneen makuun ja tilanteeseen. Teen tarpeesi mukaan tarjottavaa pieneen ja isompaan kahvitteluhetkeen. Myös leivonnaisissa käytän ensisijaisesti kotimaisia raaka-aineita ja poimin sesonkien suosikit herkuteltavaksi. Käyttämäni marjat ovat aina suomalaisia!

 

PERINTEISET TÄYTEKAKUT, NAKUKAKUT JA "DRIPPIKAKUT" VALUVALLA KUORRUTTEELLA

10hlö35,00
15hlö50,00
20hlö67,00

Itsetehty sokerikakkupohja täytetään runsaasti raikkailla marjoilla tai hedelmällä yhdistettynä kerma-tuorejuusto-rahkaseoksiin. Lisätään vähän kinuskia tai suklaata, ehkä ripaus mukavan makeaa hilloakin. Kuorrutetaan aidolla kermavaahdolla, itse keitetyllä kinuskilla tai yli reunojen valuvalla suklaaganachella, sesongin sattuessa myös tuoreilla marjoilla. Yhdessä ihania ovat esim. vadelma ja kahvikinuski, mustikka ja lime, mansikka, punaherukka ja vanilja.

SUKLAATÄYTEKAKUT JA SUKLAADRIPPIKAKUT

10hlö40,00
15hlö58,00
20hlö75,00

Tumma, mehevän suklainen kakkupohja, välissä vaihdellen suklaamoussea ja pirteän pehmeää marja- tai hedelmäkermatäytettä ja kaiken kruunaa runsas suklaakuorrute. Suklaan kanssa herkkua esim. mustaherukka, vadelma, mango.

MOUSSEKAKUT

10-12hlö36,00
15-18hlö51,00

Keksipohjan (mm. Digestive, Domino, Bastogne) päällä kaksi suussa sulavaa hyydytettyä moussekerrosta. Ylempi italialaisen marenkivaahdon pehmentämää marjaa tai hedelmää, alempi juustokakkumaista kinuskia, suklaata tai vaniljaa, sitrusta tai kookosta. Suloisesti toisiinsa sopivat esim. puolukka ja kinuski, mustaherukka ja suklaa, vadelma ja kookos.

JUUSTOKAKUT

10-12hlö33,00
15-18hlö49,00
kokosuklaiset +4,00€

Keksipohjalla (mm. Digestive, Domino, Bastogne) kermaisen pehmeä tuorejuustotäyte maustettuna marjoilla, hedelmillä, suklaalla... Mukavia makupareja esim. tyrni-valkosuklaa, mustikka-lime-minttu, mango-passion. Myös paistetut juustokakut onnistuu!

VOILEIPÄKAKUT: kinkku, savulohi, kasvis, kinkku-poro

10hlö55,00
15hlö68,00
20hlö82,00
poro-kinkku +5,00€

Lähileipomon maalaishiivavuokaleipää ja perunalimppua vuorotellen, välissä tuorejuustopohjaista täytettä. Täytteiden kotimainen kirjolohi savustetaan itse ja palvikinkku tulee naapurikylältä.

SUOLAISET PIIRAKAT

pyöreä n.10hlö28,00
uunipellillinen, 24-30 palaa56,00

Sekoitettu voitaikinapohja, jossa 1/3 spelttiä, täytetään makusi mukaan ja kuorrutetaan kermaviili-juustokastikkeella. Suositeltavia täytteitä mm. savuporo-pekoni, paahdettu punajuuri-vuohenjuusto, savulohi, metsäsieni-sipuli...

MUUTA MAKEAA

- PORKKANAKAKKU, mehevän mausteinen kakku runsaalla kuorrutteella2,20€/hlö
- MURUPIIRAKAT: marjoilla, omenalla tai raparperilla2,00€/hlö
- PULLAT: kierteet erilaisin täyttein, pikkupullat, rahkapullat1,00-2,00€/kpl
- LUSIKKALEIVÄT: perintölusikalla pyöräytetyt pikkuleivät täytteenään itse tehtyä hilloa esim. kirsikka-vadelma tai omena24,00€/kg
- MUFFINSSIT moneen makuun, kuorrutteella tai ilman, isot ja pienet1,00-2,00€/kpl

MUUTA SUOLAISTA

- KARJALANPIIRAKAT käsintehdyt, luomurukiista 1,20€/kpl
- SUOLAISET KIERTEET pehmeästä hiivavoitaikinasta täytteinään esim. jauhelihaa, fetaa ja pinaattia, kinkkua, ja päällä juustoraastetta1,80€/kpl

Tarvittaessa teen myös erityisleivonnaisia erilaisia ruokarajoitteita koskien. Kaikki leivotaan kuitenkin samoissa tiloissa kuin tavallisetkin leivonnaiset eli esim. jauhopölyä saattaa tilassa olla. Noudatan tietysti tarkkaa hygieniaa.

Kysy tarvittaessa lisää esim. maidottomista, munattomista tai gluteenittomista leivonnaisista!